adi-goldstein-7BpeiA0bhxs-unsplash

VvE’s in 7 vragen naar aardgasvrij

Is jouw appartementencomplex toe aan een nieuwe blokverwarming of ketelhuis? Of heb je net een vervanging achter de rug maar wil je alsnog een duurzame en financieel rendabele stap maken? VvEwarmte helpt jou en jouw beheerder eenvoudig aan inzicht, zonder dure advieskosten. Hoe? Wij vertellen je graag meer!

VvEwarmte focust zich op het verduurzamen van blokverwarmingen voor VvE’s. We nemen het totale proces van verduurzaming van A tot Z over en jij hoeft niets te doen. We combineren onafhankelijk, technisch advies met logische, robuuste oplossingen. En leveren garantie dat deze ook zo werkt. Daarbij richten we ons altijd op de laagste investering met zoveel mogelijk aardgasreductie.

Nieuw! Een expertsysteem

Met haar opgebouwde kennis heeft VvEwarmte, samen met haar moederbedrijf Energy Bridge, een expertsysteem opgebouwd. Op basis van 7 eenvoudige vragen kan al binnen één dag de meest efficiënte verduurzamingsrichting bepaald worden om jouw blokverwarming naar aardgasvrij te brengen, inclusief een business case.

Verschillende gebouwen met installatiekenmerken

In Nederland zijn zo’n 40.000 blokverwarmingen binnen de VvE’s, de woningcorporaties, verzorgingshuizen en maatschappelijk vastgoed. Het afgelopen jaar hebben we meer dan 30 analyses en ontwerpen met meerdere duurzame technieken gemaakt voor verschillende appartementencomplexen. Het resultaat verraste ons niet: geen mens is gelijk, geen gebouw is standaard. Wat wel naar voren komt is dat we nu gebouwtypologieën met specifieke installatiekenmerken weten te onderscheiden. En dat we voor deze typologieën, dankzij onze ervaring met productselectie en uitvoering, kentallen hebben ontwikkeld.

7 vragen

Met deze gebouwtypologieën kan VvEwarmte op basis van 7 eenvoudige vragen al een 80% oplossing aanbieden, zelfs zonder de situatie te hebben gezien! We kijken naar onder andere naar de locatie, het bouwjaar, de bestaande techniek en de bestaande elektra- en gasrekening. De best passende duurzame oplossing wordt geselecteerd en een financiële doorkijk voor de komende 15 jaar wordt gegeven.

Inzicht binnen één dag

Met deze 7 vragen kan VvEwarmte ook jou binnen één dag inzicht geven hoe jouw blokverwarming aardgasvrij kan worden. Op basis hiervan kun je bepalen of dit interessant is om het verder te onderzoeken. Ben je toe aan een nieuwe blokverwarming of ketelhuis? Of heb je net een vervanging achter de rug maar wil je alsnog een duurzame en financieel rendabele stap maken? Neem dan contact met ons op.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom VvEwarmte? Schrijf je in voor de nieuwsbrief! En volg je ons al op Facebook en LinkedIn?

Share this story: