Voordelen

De voordelen van Corporatiewarmte

Corporatiewarmte neemt de zorg van een woningcorporatie uit handen door wooncomplexen 100% aardgasvrij te maken, met de focus op gebouwen met blokverwarmingen. Corporatiewarmte voert de eerste verduurzamings-maatregelen door zonder dat de huurders er iets van merken. In het eerste jaar wordt al een reductie tot wel 80% aardgas- en maximale CO2- reductie behaald.

De investering in de verduurzaming wordt door Corporatiewarmte terugverdiend door de besparing op aardgas. De financiering wordt verzorgd door Corporatiewarmte of door de woningcorporatie. De energielasten van de huurders dalen ten opzichte van de niet-duurzame situatie.

De voordelen van Corporatiewarmte:

Snel
Binnen één jaar tot 80% aardgasvrij en maximale CO2 reductie

Gegarandeerd
Gegarandeerde huurdersparticipatie met gelijke woonlasten

Voordelig
Duurzame warmte tegen lage kosten

Binnen één jaar tot 80% aardgasvrij

Geen mens is gelijk, geen gebouw is standaard. Daarom onderzoekt Corporatiewarmte per gebouw welke lokale duurzame bronnen ingezet kunnen worden. Op basis van Total Cost of Ownership kiezen we voor de best passende en bewezen oplossing. Daarmee is aardgasreductie tot wel 80% goed haalbaar.

shutterstock_1036268476
Happy dad and  kids at home

Duurzame warmte tegen lage kosten

Door de besparing op aardgasgebruik voor een langjarige periode mee te nemen door Corporatiewarmte, kunnen de verduurzamingskosten voor de woningcorporatie aanzienlijk worden gereduceerd.

Gegarandeerde huurdersparticipatie met gelijke woonlasten.

 De verduurzaming vindt op dag één plaats in het ketelhuis. Bij de huurder thuis verandert er niets. Toestemming van de huurders is niet nodig. De energierekening daalt ten opzichte van de niet-duurzame situatie.

XXX hector-bermudez-4BfnsOmM8z0-unsplash

Gelijk aan de slag? Ontvang een eerste voorstel!