Ons verhaal

Wij hebben een passie voor de warmtetransitie: we gaan voor minder fossiele brandstoffen en meer duurzame bronnen! Daarbij streven we naar lagere woonlasten voor huurders door de inzet van slimme oplossingen.

Corporatiewarmte is een samenwerking tussen Energy Bridge en Eteck. Wij voelen ons thuis in het sociale domein. Samen nemen wij de verantwoordelijkheid om bestaand sociaal vastgoed duurzaam te verwarmen. En dat met een zo laag mogelijke CO2-uitstoot, zonder dat de bewoners hier iets van merken. Ambitie en realisme komen hier samen. Door onze gezamenlijke kennis van duurzame ontwikkelingen, technische ontwerpen en realisatie te combineren met onze jarenlange ervaring in exploitatie komen we snel tot haalbare en maakbare oplossingen. We kennen de corporatiesector goed. Daarom begrijpen wij uw opgave waarbij de huurder centraal staat.

Energy Bridge is expert op het verduurzamen van bestaande, bewoonde gebouwen door zoveel mogelijk CO2-reductie te halen. Zij borgt van A tot Z de verduurzaming van de warmtelevering, met de focus op de collectieve installaties van flats, zorginstellingen en appartementen. Energy Bridge overziet de volledige warmtetransitie: van Boardroom tot Boilerroom.


Eteck streeft naar maximale impact op de verduurzaming van de Nederlandse warmte- en koudevraag. Met meer dan 200 projecten in de woningbouw, utiliteit en retail met in totaal bijna 35.000 (woning equivalente) aansluitingen is Eteck de grootste leverancier van duurzame warmte en koude in Nederland. Naast het verzorgen van langjarige energie-exploitaties, is Eteck ook actief als ontwikkelaar en in het technisch realiseren van warmte en/of koude opwekinstallaties.