In 7 vragen naar aardgasvrij

In 7 vragen naar aardgasvrij

Is uw wooncomplex toe aan een nieuwe blokverwarming of ketelhuis? Of heeft u net een vervanging achter de rug maar wilt u alsnog een duurzame en financieel rendabele stap maken? U kunt al gelijk zelf aan de slag door 7 simpele vragen in te vullen.

Met onze jarenlange ervaring met het verduurzamen van blokverwarmingen, heeft Corporatiewarmte een expertsysteem opgezet. Op basis van 7 vragen kan al binnen één dag de meest efficiënte verduurzamingsrichting bepaald worden om uw blokverwarming naar aardgasvrij te brengen, inclusief een business case. Corporatiewarmte helpt u daarna in 3 stappen naar een 100% duurzame warmtelevering.

kelly-sikkema-hjDib8hePtw-unsplash

De eerste vragen zijn...

De vragen in de vragenlijst zijn eenvoudig in te vullen. Wij lichten alvast een tipje van de sluier op met de volgende drie vragen.

Vraag 1

Hoeveel woningen zijn er?

Vraag 2

Wat is de locatie van de blokverwarming?

Vraag 3

Wat is het bouwjaar van het wooncomplex?

Advies op afstand

Bent u nieuwsgierig geworden ? Vraag de complete vragenlijst via onderstaande knop bij ons op. Wij helpen u dan met het geven van inzicht hoe uw blokverwarming aardgasvrij kan worden. Op basis hiervan kunt u bepalen of dit interessant is om verder te onderzoeken.

Bent u toe aan een nieuwe blokverwarming of ketelhuis? Of heeft u net een vervanging achter de rug maar wilt u alsnog een duurzame en financieel rendabele stap maken? Dit is het moment!